Liga 1

EXCLUSIV Primele măsuri luate de Flavius Stoican după umilinţa în faţa Concordiei: 3 titulari au fost lăsaţi în afara lotului

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 20 martie 2015

Dinamo a pierdut cu 3-0 în faţa Concordiei Chiajna, iar Flavius Stoican a lăsat acum trei jucători importanţi în afara lotului, după ce tribuna le-a sancţionat evoluţia slabă. Cei 3 au fost oameni de bază în mandatul precedent al lui Stoican.

Vali Lazăr, Ştefan Bărboianu şi Cosmin Matei sînt cei trei fotbalişti care nu vor face parte din lotul lui Dinamo pentru meciul de sîmbătă cu FC Braşov (ora 20:30, live pe Digi, LookTV şi GSP.ro).

Flavius Stoican a explicat pentru GSP situaţia: "Este decizia mea. Jucătorii au fost înştiinţaţi. Nu aş vrea să se facă speculaţii. Eu şi echipa sîntem concentraţi doar pe meciul de la Braşov".

La finalul partidei cu echipa lui Şumudică, cei trei jucători au fost criticaţi de suporteri pentru forma slabă arătată în acest retur din Liga 1.

"Am văzut că fanii au cerut demisia lui Flavius Stoican. Sînt liberi să zică ce vor. Suporterii ne dezamăgesc, pentru că vin să ne apostrofeze", a fost declaraţia cu care Lazăr i-a înfuriat pe fanii "cîinilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.