Liga Campionilor

Premier League, prima dată după 22 de ani fără echipă în ”sferturile” cupelor europene: "În Anglia, Bayern, Barcelona şi Real ar cîştiga titlul la 10-15 puncte distanţă!"

Umilință maximă. Liderul Chelsea a fost eliminată, după prelungiri, de un PSG în inferioritate din minutul 37

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul internaţional Paul Scholes dă vina pe calitatea fotbaliştilor: ”Bayern, Barcelona şi Real au jucători mai buni. În Premier ar cîştiga titlul la 10-15 puncte distanţă”.

Banii nu-ţi garantează întotdeauna şi performanţă. Iar Premier League e cea mai bună dovadă. Cel mai bogat campionat al Europei, cu venituri de aproape două miliarde E pe sezon numai din drepturi TV, a trăit ieri o eclipsă totală. Şi de soare, şi la tragerea la sorţi a "sferturilor" în cupele europene, unde n-a avut nici o reprezentantă.

După Chelsea, Arsenal şi Man. City, eliminate din Ligă, Everton a consfinţit joi, în E.L., cel mai negru sezon al britanicilor din ultimii 22 de ani! Managerii, în frunte cu Arsene Wenger, dau vina pe lipsa unei vacanţe de iarnă. Dar fostul internaţional Paul Scholes îi contrazice: "N-am avut vacanţă nici în 1999, nici în 2008, cînd am cîştigat Liga cu Man. United".

Scholes crede că Bayern, Barcelona şi Real, echipele care domină acum Europa, au pur şi simplu jucători mai buni: "Dacă ar evolua în Premier League, aceste echipe ar cîştiga titlul la 10-15 puncte distanţă. Pînă şi PSG sau Juventus arată mai bine decît formaţiile de top de la noi".

1,875 miliarde euro cîştigă Premier League anual numai din drepturi TV

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.