Liga 1

VIDEO Victorie cu cap! » ASA Tîrgu Mureş s-a impus la Botoşani şi îşi consolidează locul 2 în clasament

Marius Constantin a marcat aseară primul său gol din acest sezon de Liga 1

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

ASA a învins Botoşani cu acelaşi scor din tur şi continuă urmărirea Stelei în clasament. Moldovenii nu au reuşit să iasă din criză şi au ajuns la al şaselea meci consecutiv acasă fără victorie.

Meciul de aseară a arătat încă o dată că vremurile în care echipa antrenată de Leo Grozavu punea probleme oricui printr-un joc fizic şi organizat a apus. În primele 15 minute ale partidei, Botoşani a dat totuşi semne că se gîndeşte încă la un loc din primele patru, dar o dată cu trecerea timpului, visul s-a îndepărtat tot mai mult.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ştiind că nu îşi permit nici un pas greşit în urmărirea Stelei, elevii lui Ciobi nu s-au grăbit şi au lovit pe contraatac. Prima oară, prin Zicu, care parcă arată tot mai bine de la meci la meci. Golul "Machidonului" a fost electroşocul care i-a trezit pe moldoveni.

Aceştia au egalat prin Acsinte, dar golul său nu a fost suficient pentru că fundaşul lui ASA, Marius Constantin, a dat lovitura de graţie cu un sfert de oră înainte de final, probabil gîndindu-se la detronarea mai vechilor săi "prieteni" din Ghencea.

"Sîntem echipa momentului atît statistic, cît şi ca joc, dar trebuie să fim pragmatici şi să ne gîndim la podium momentan, nu la titlu" (Narcis Răducan, preşedinte ASA Tg. Mureş)

"Gabi Mureşan a ieşit plin de sînge la pauză, aşa că să nu se mai vorbească despre jocul dur al lui Mureşan! A fost un joc foarte fizic" (Narcis Răducan, preşedinte ASA Tg. Mureş)

"Au fost momente dificile în joc şi au ştiut să trecem peste ele, aşa că îmi felicit jucătorii pentru că a fost o partidă foarte grea. Am fost mai pragmatici şi am avut o atitudine superioară deşi adversarul a fost unul foarte bun" (Liviu Ciobotariu, antrenor ASA Tg. Mureş)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.