Liga 1

Explicaţia unui rival pentru căderea Stelei: ”Cu Reghe ne întrebam dacă se dopează jucătorii, Gâlcă nu ştie să fie «cîine»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 martie 2015

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, a vorbit despre situaţia problematică de la Steaua, care are 3 victorii în 8 meciuri oficiale în 2015. În plus, tehnicianul a făcut şi o comparaţie între Costel Gâlcă şi Laurenţiu Reghecampf.

"Indiferent de teren, Steaua, cînd se duce la Ceahlăul, dar mai ales în condiţiile în care i-au prins acum pe cei de acolo, trebuie să le dea 3-4 goluri. La Steaua se întîmplă ceva. Bănuiesc că e un conflict, ceva mocnit. Gâlcă nu este antrenorul ăla care să pună piciorul în prag şi să fie la un moment dat «cîine». Sînt situaţii pe care trebuie să le depăşeşti. Trebuie să ştii să vorbeşti cu jucătorii respectivi, să îi cîştigi.

Nu trebuie să ne ascundem. Gâlcă a venit după un antrenor despre care toată lumea ştia că are un preparator fizic care îi rupea în două. Păi, la un moment dat, la cum juca Steaua, ne întrebam dacă nu cumva jucătorii se dopează. Din punct de vedere fizic, Steaua lui Reghecampf era superioară tuturor din Liga 1", a declarat Marius Şumudică la Dolce Sport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.