Campionate

VIDEO Un filmuleţ care chiar merită văzut! Uneori nu contează cîţi ani ai. Emoţia de a te afla pentru prima dată pe stadionul echipei preferate e nepreţuită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 martie 2015

Ray Hudson, 59 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori din lume. Are un stil inconfundabil, plin de entuziasm şi metafore. 

E îndrăgostit de Barcelona şi de magia lui Messi, însă pînă acum nu vizitase niciodată celebra arenă a catalanilor, Camp Nou. "Nu există un loc ca ăsta pe întregul pămînt!", a fost reacţia lui Hudson la primul contact cu stadionul.

Jurnalistul s-a simţit ca un copil căruia i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. Hudson a avut imensa surpriză să-şi audă vocea în comentariul unui gol al lui Ibrahimovici, în timp ce vizita muzeul clubului. Emoţiile l-au copleşit însă cînd comentariul a ajuns la un gol marcat de Messi şi i-au dat lacrimile. Urmăreşte, mai jos, filmuleţul cu reacţia emoţionantă a lui Ray Hudson. 

"Am auzit dintr-o dată o voce familiară... propria-mi voce! Era comentariul la unul dintre golurile lui Ibrahimovici, o adevărată operă de artă. M-am simţit atît de emoţionat şi de onorat că am participat la o mică parte din istoria Barcelonei. Iar apoi, în filmuleţul care rula pe ecrane, pe neaşteptate mi-am auzit din nou vocea, de data asta descriind geniul lui Messi. Moment în care, pur şi simplu nu m-am mai putut stăpîni".

Fostul fotbalist şi antrenor va comenta El Clasico de la faţa locului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.