Campionate

VIDEO Ronaldinho a împlinit 35 de ani » Care e amintirea cea mai frumoasă pe care o ai despre un meci al brazilianului?

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 martie 2015

Ronaldinho este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din întreaga lume. Dacă nu chiar cel mai iubit. Cînd juca la Barcelona, fanii lui Real Madrid l-au aplaudat în picioare, pe stadionul "Santiago Bernabeu", într-un Clasico de poveste. Cînd a jucat în Italia, pentru AC Milan, suporterii lui Inter sau Juventus i-au admirat şi ei magia şi l-au respectat.


Unii spun despre el că a făcut faze mult peste orice magie a lui Messi. Cert este că "Dinţosul" n-a lăsat nici un microbist indiferent.


VIDEO CU CELE MAI TARI MOMENTE DIN PERIOADA AC MILAN

Ronaldo de Assis Moreira, pe numele său real, a împlinit astăzi 35 de ani. A adunat 21 de trofee, a cîştigat Balonul de Aur în 2005 şi multe alte premii individuale. La naţionala Braziliei a adunat 98 de prezenţe şi a marcat 33 de goluri. În prezent, e sub contract cu formaţia din prima ligă mexicană 
Querétaro.

Mai jos, unul dintre cele mai tari momente din istoria fotbalului: Ronaldinho, aplaudat de fanii lui Real Madrid după un gol înscris pe "Santiago Bernabeu". Care e amintirea cea mai frumoasă pe care o ai despre un meci al brazilianului?


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.