Liga 1

Emoţionant! Gest superb al lui Gigi Becali pentru Mihai Neşu: "El înseamnă Steaua, este parte din noi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 martie 2015

Mihai Neşu a rămas în memoria suporterilor Stelei pentru devotamentul de care a dat dovată la fiecare meci în tricoul campioanei României. Accidentarea care îl ţine în scaunul cu rotile de patru ani i-a apropiat şi mai mult pe fani de fostul fundaş al Stelei şi al naţionalei. 

Neşu încă mai luptă pentru refacere, iar acum Gigi Becali face şi el tot ce poate pentru a-l ajuta. Venit la Bucureşti pentru un nou tratament, Neşu a fost cazat la un hotel din faţa stadionului Ghencea.

“Cazarea pe tot parcursul şederii sale la Bucureşti va fi plătită de domnul Becali, precum şi întreg tratamentul pe care va trebui să îl urmeze aici. El înseamnă Steaua, este parte dintre noi”, a declarat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al formaţiei din Ghencea, pentru Fanatik.

Prezent la antrenamentele echipei

Mihai Neşu a vrut să ia parte la şedinţa de pregătire a fostei sale echipe, acolo unde a fost adus în scaunul cu rotile şi a urmărit întreagul antrenament al elevilor lui Costel Gâlcă.

“Da, este adevărat, Neşu a venit de la Oradea la Bucureşti prin sprijinul nostru. Clubul Steaua îi este alături, îi va fi asigurată cazarea la hotelul de vizavi de stadion, acolo unde va sta timp de două luni, timp în care va urma un tratament.

Mihăiţă a  urmărit întreaga şedinţă de pregătire de sîmbătă dimineaţă“, a spus şi Valeriu Argăseală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.