Liga 1

Daniel Niculae despre problemele ofensive ale Rapidului: ”Dacă nu ataci, nici Carlos Tevez nu e bun!”

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daniel Niculae crede că nu vîrful i-a lipsit Rapidului în etapele trecute, ci lipsa de iniţiativă


- Daniel, cum a fost jocul?

- Ştiam că e un meci de şase puncte, aşa cum calculăm cînd întîlnim o contracandidată la salvare. Oţelul n-a jucat rău în acest retur, e cu atît mai bine că am cîştigat.

- Aţi depăşit criza din ofensivă?
- N-a fost o criză, doar că nu ne cream ocazii. La Astra am avut şansa de a marca doar din auturi şi din pase lungi. Aşa e foarte greu, poţi să-l aduci şi pe Tevez, că tot nu dă gol!

- A fost altfel cu Oţelul?
- Azi am jucat mai bine, am atacat mai mult. Avem nevoie să lucrăm şi cu mingea mai mult în această pauză de două săptămîni.

- Cu golul marcat i-ai transmis patronului Moraru că nu mai e nevoie de un vîrf nou?
- Eu nu transmit nimic. Eu am zis de la început că am venit la Rapid să dau o mînă de ajutor şi accept şi să fiu rezervă, nu-i nici o problemă. Recunosc că nu sînt la un nivel bun din punct de vedere fizic, sper să ajung la 80 sau 90 la sută după pauza aceasta.


"Pînă acum am cîştigat din experienţă şi din aşezarea stabilită de domnul Pustai. E nevoie să progresăm şi să batem la U Cluj, etapa viitoare!"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Pancu a zis că ori e primul căpitan, ori deloc, de aceea a refuzat banderola cînd am ieşit eu de pe teren. Îl înţeleg, e printre cei mai mari din istoria Rapidului"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Trebuie convocată o Adunare Generală şi schimbată regula, să nu mai cadă şase echipe! Distrugem fotbalul românesc, o să fim de rîsul lumii, vom merge în Europa cu echipe care participă în play-out!"
Cristian Munteanu, team-manager Oţelul


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.