Liga 1

Gică Hagi a rememorat ieri partida din noiembrie 1982, cînd a marcat contra ”roş-albaştrilor”: "Golul cu Steaua m-a dus la «naţională»!"

Gheorghe Hagi

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce Gazeta Sporturilor de ieri a scris despre întîlnirea în care Gică Hagi a jucat pentru prima şi ultima dată împotriva Stelei în Ghencea, antrenorul Viitorului a rememorat cu poftă evenimentele de acum 33 ani.

"Chiar dacă debutasem cu vreo două luni în urmă, în acel meci al Farului cu Steaua am reuşit să marchez primul meu gol în prima divizie! Îmi amintesc că am intrat la pauză şi l-am învins pe Vasile Iordache în minutele de final. Golul a fost unul specific mie, iar după aceea am repetat de mai multe ori acel tip de reuşită", a spus "Regele".

Gică a dezvăluit că după egalul din Ghencea, Mircea Lucescu a decis să-l convoace la prima reprezentativă: "Am fost fericit atunci că am făcut un meci mare şi tot atunci m-a remarcat şi Mircea Lucescu. L-am făcut să mă ia la echipa naţională. Auzise multe despre mine, iar la acea partidă s-a convins că pot să fiu convocat".


"Cînd am marcat primul gol în liga din România a fost cu noroc, aşa cum îmi doresc să fie şi în meciul de duminică seară! O să fie o partidă spectaculoasă şi sper să ne continuăm seria bună pe care o avem"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"O să fie greu cu Viitorul întrucît adversara joacă foarte bine pe cele două faze, pe tranziţie pozitivă şi negativă, are jucători foarte mulţi la recuperare, fotbalişti tineri, dar şi cu experienţă care sînt la un nivel foarte bun"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.