Liga 1

Daniel Pancu a explicat de ce a refuzat sîmbătă să preia banderola: "Nu pot fi varianta de rezervă"

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Oţelul, în lipsa accidentatului Săpunaru, căpitan al Rapidului a fost Daniel Niculae. Cînd a fost înlocuit, în minutul 88, Nico ar fi vrut să-i paseze banderola lui Daniel Pancu, introdus pe gazon ceva mai devreme.

Pancone însă a refuzat şi apoi s-a justificat: "Sînt situaţii în viaţă cînd nu poţi să fii varianta de rezervă a nimănui. Pentru mine este foarte clar. Nu vreau să supăr pe cineva, nu e nici un scandal aici. Sînt cel mai vechi şi cel mai experimentat din lot, iar asta ar fi trebuit să conteze. A fost decizia antrenorului ca eu să nu mai fiu căpitan, o respect, nu e nici o problemă".

Pustai a explicat de ce banderola a ajuns în minutele de final pe braţul lui Nicolae Vasile: "Nicky era singurul român de pe teren, în afară de Pancone. E o predare de ştafetă".


"În iarnă, cînd Pustai mi-a luat banderola, m-am simţit umilit, a fost un şoc! Am avut apoi o discuţie cu antrenorul în care mi-a explicat că a plecat de la o idee preconcepută în ceea ce mă priveşte. Asta e, de acum nu voi mai fi niciodată căpitanul Rapidului, orice s-ar întîmpla!"
Daniel Pancu, la Digi, în februarie



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.