Campionate

VIDEO+FOTO Suarezonant » Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi-au împărţit reprizele, dar Luis Suarez a decis El Clasico

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barca s-a distanţat la 4 puncte în fruntea clasamentului şi pare scăpată spre un nou titlu, după 2-1 cu Real Madrid

De 85 de ani, Barcelona nu pierde un El Clasico din postura liderului. Şi nici cînd derby-ul se joacă de la ora 22:00. Aşa a fost şi aseară. Real a încercat să răstoarne tradiţia, a părut o vreme că şi poate, dar în cele din urmă i-a căzut pradă.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Nemulţumiţi
La pauză a fost 1-1, iar galacticii aveau toate motivele să fie nemulţumiţi. Parcă renăscuţi după debutul de an şchiopătat, campionii Europei au făcut legea pe Camp Nou. Iar dacă Ronaldo şi Bale erau un pic mai precişi la finalizare, Madridul ar fi intrat în avantaj la cabine.

Cristiano imperial
CR7 l-a dominat pe Messi în duelul direct şi asta s-a reflectat în jocul celor două echipe. Decis să recupereze terenul pierdut în faţa marelui său rival după Ballon D'Or, CR7 a deschis festivalul ratărilor galactice cu o "transversală". Şi chiar dacă ocazia lui s-a răzbunat la poarta cealaltă, gol Mathieu, din centrarea lui Messi, portughezul a revenit şi mai îndîrjit. Iar după o jumătate de oră şi-a luat răsplata: 1-1.

Barca? Nimic din exuberanţa ofensivă arătată la mijlocul săptămînii în Ligă, cu Man. City. Şi multă derută în defensivă, nefructificată însă de Ronaldo şi Bale, căruia i s-a anulat şi un gol, pe motiv de ofsaid la CR7 (40). Justificat.

La indigo
Partea secundă a avut un start tras parcă la indigo după cea dintîi. Cu o mare ocazie madrilenă, semnată de Benzema, şi un gol în poarta cealaltă. Doar protagoniştii au fost alţii: Dani Alves la serviciu, Suarez la finalizare: 2-1. Replica Realului? De data aceasta palidă. Nu-i mai puţin adevărat că şi catalanii au schimbat repertoriul, strîngînd rîndurile şi căutînd contraatacul pe spaţiile tot mai mari lăsate de oaspeţi.

S-a trezit Messi!
Iar pe măsură ce Ronaldo a dispărut tot mai mult din derby, a ieşit în faţă Messi. Cu execuţii de efect şi servicii impecabile pentru Neymar şi Alba. Ce i-a lipsit pentru a-l egala pe portughez a fost golul. Dar ceea ce era important a obţinut: victoria finală!


FC BARCELONA - REAL MADRID 2-1
(Mathieu 20, Suarez 56 - Ronaldo 31)
BARCELONA: Bravo - Dani Alves, Pique, Mathieu, Jordi Alba - Rakitici (76 Busquets), Mascherano, Iniesta (80 Xavi) - Messi, Suarez, Neymar (84 Rafinha). Antr. L. Enrique
REAL: Casillas - Carvajal, Pepe (73 Varane), Ramos, Marcelo - Modrici (88 Lucas Silva), Kroos, Isco (81 Jese) - Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. Antr. C. Ancelotti
A arbitrat Mateu Lahoz

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.