Tenis

Anunţ oficial al Simonei Halep înaintea turneului de la Miami » "Am nevoie de odihnă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 martie 2015

Simona Halep nu are prea mult timp pentru a se bucura după victoria de la Indian Wells. Miercuri începe turneul de la Miami, al doilea turneu din categoria Premier Mandatory al sezonului.

Numărul 3 WTA va pleca imediat spre Miami, unde va avea cîteva zile de odihnă înaintea începerii turneului.

"A fost destul de greu. Cred că s-a observat asta destul de clar în primul set. Nu mă puteam concentra foarte bine din cauza durerilor pe care le-am avut. E greu să stai trei zile fără să joci.

În plus, e destul de greu să te afli mereu în centrul atenţiei. Simt presiune, dar pot să zic că m-am obişnuit şi am învăţat să gestionez situaţia.

Sînt deja de un an în top, nu mă mai gîndesc la asta, vreau doar să o iau treptat. Fiecare meci este greu acum. S-a văzut şi la acest turneu în turul 1 sau 2.

Acum voi pleca spre Miami, o să văd acolo cum voi sărbători victoria de aici, de la Indian Wells, cu siguranţă voi avea cîteva zile libere. Am nevoie de odihnă", a anunţat Simona Halep.

Simona Halep va intra direct în turul 2, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Nicole Vaidisova şi o jucătoare din calificări.

Citeşte aici totul despre tragerea la sorţi a tabloului de la Miami!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.