Nationala

Naţionala U17, motiv de conflict între Anghel Iordănescu şi Răzvan Burleanu: "Nici prima reprezentativă nu a beneficiat de o asemenea investiţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 martie 2015

Naţionala României U17 a pierdut sîmbătă la scor de neprezentare meciul cu Slovenia de la Turul de Elită, 0-3, iar Anghel Iordănescu s-a arătat dezamăgit, atît de rezultat, cît şi de faptul că FRF a investit o mulţime de bani în această selecţionată.
Selecţionerul României, Anghel Iordănescu, recunoaşte că naţionala condusă de el n-a primit atîţia bani din partea Federaţiei cîţi i-au fost repartizaţi echipei pregătite de Vintilă.

"E adevărat că rezultatul selecţionatei U17 nu ne-a făcut plăcere şi nu ne-a satisfăcut ţinînd cont de ceea ce s-a făcut cu acest lot. Se pare că e o generaţie bună, nu pot însă să comentez prea mult pentru că nu am văzut meciul. Dar cert e că s-a investit enorm de mult în pregătirea acestui turneu.

Şi sincer vă spun, nici chiar echipa naţională de seniori nu a beneficiat de o asemenea sumă care s-a investit în ultima perioadă în pregătirea acestei generaţii. Din păcate rezultatul e cel pe care îl ştim. Să aşteptăm şi celelalte jocuri şi pe urmş vom şti exact ce şi cum", a afirmat Iordănescu într-o conferinţă de presă.

România U17 a pierdut azi şi cu  Norvegia, 0-2, meci disputat după încheierea conferinţei de presă a lui Iordănescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.