Liga 1

Genunchiul blestemat » Ciprian Deac s-a accidentat din nou la genunchiul drept: final de carieră?

Ciprian Deac are șanse minime să mai evolueze în acest sezon, dar riscă și să pună ghetele în cui // Foto: Zoltan Cantor

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciprian Deac s-a accidentat pentru a treia oară la genunchiul drept şi riscă să-şi încheie cariera la 29 de ani.

CFR-ul a fost învinsă de Petrolul, dar cea mai mare pierdere este cea a lui Ciprian Deac. Mijlocaşul pare urmărit de ghinion, după ce în minutul 19 a fost nevoit să părăsească terenul accidentat.

În urma unui duel cu Teixeira, fără a fi faultat, Deac s-a prăbuşit pe gazon. Ulterior s-a ridicat, a încercat să mai joace, dar a realizat că este vorba de o accidentare. Fotbalistul lui CFR Cluj a mers la vestiare cu ochii în lacrimi.

Pentru a treia oară în ultimii doi ani şi jumătate, Ciprian a suferit o accidentare la genunchiul drept, acelaşi la care a mai suferit două intervenţii chirurgicale. Prima în august 2012, iar cea de-a doua în septembrie 2014.

Ultima oară a revenit pe gazon în decembrie, după ce s-a recuperat după o operaţie efectuată la Dortmund, în Germania, unde medicii i-au fixat ligamentul coleteral intern cu o agrafă specială. Atunci, doctorii i-au spus că o nouă accidentare similară ar însemna finalul carierei sale!

Azi, căpitanul CFR-ului va efectua un control medical amănunţit, unde speră să afle că nu e vorba de acelaşi ligament.

700.000 de euro a plătit CFR în vara lui 2012 pentru a-l răscumpăra pe Deac de la Schalke 04

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.