Liga 1

VIDEO Unul dintre liderii Stelei a surprins cu un mesaj pe facebook: "Nu mai susţineţi echipe hibrid de handbal şi baschet, fără istorie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 martie 2015

Steaua se menţine pe prima poziţie în Liga 1, însă problema suporterilor care nu o mai susţin tot nu s-a rezolvat. Adi Popa, unul dintre liderii Stelei, în trecut membru al galeriei roş-albaştrilor, a postat un clip cu fanii, din vremea cînd aceştia erau alături de echipă şi făceau spectacol cu torţe şi fumigene. Video-ul a fost distribuit şi de colegul său, Paul Papp, care a cerut suportul fanilor printr-un mesaj adăugat la clip: "Galeria trebuie să ne susţină! Şi noi sîntem Steaua, nu doar voi. Împreună sîntem mult mai puternici".

Adrian Popa a cerut şi el ajutorul suporterilor: "Galeria echipei trebuie să se întoarcă în peluză, nu să meargă să susţină echipe hibrid de handbal şi baschet fără istorie care au doar sigla. Fotbal Club Steaua Bucureşti (FCSB) deţine istoria şi toate cele, mai puţin sigla, problemă care se va rezolva...Filmarea este făcută de mine cu telefonul personal, nu preluată". (Vezi aici postarea şi VIDEO !)

Unul dintre fanii Stelei care a comentat l-a asigurat pe Adrian Popa că o asemenea atmosferă se va mai vedea şi la meciul cu Dinamo, chiar dacă problema cu sigla se va rezolva abia în mai, însă mijlocaşul roş-albaştrilor a rămas dezamăgit: "În luna mai e gata sezonul. O să vină galeriile în vacanţă să susţină pe cine?".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.