Liga 1

Care reconstrucţie? Cuplul Cristi Bobar-Constantin Anghelache > Daniel Stanciu » Experienţa jucătorilor nu garantează succesul

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 24 martie 2015

Ionuţ Negoiţă şi Daniel Stanciu au promis în pauza de iarnă că vor face o echipă competitivă, care să se poată bate de la egal la egal cu orice adversar din Liga 1. Lucrurile sînt departe însă de a fi aşa. 

Cu Constantin Anghelache şi Cristi Bobar la conducere, Dinamo a scos 12 puncte în primele 6 etape din Liga 1, fiind singura echipă care nu cunoscuse gustul înfrîngerii.

După aceste meciuri, Dinamo ocupa locul 5, la 3 puncte de Steaua şi Astra, echipele care împărţeau primul loc.

Dinamoviştii reuşiseră 3 victorii şi 3 remize şi un golaveraj destul de bun, 11-5. În retur, deşi "cîinii" au avut o campanie de achiziţii numeroasă, situaţia nu deloc roz.

Retur de jumătatea clasamentului

Startul returului n-a fost deloc bun pentru Dinamo. Demiterea lui Mihai Teja şi înlocuirea acestuia cu Stoican n-a adus nimic bun. "Cîinii" ocupă locul 9 într-un clasament al returului.

Echipa lui Stoican a strîns doar 9 puncte, avînd 3 victorii şi 3 înfrîngeri, golaveraj 8-7, practic, dinamoviştii sînt mai slabi la toate capitolele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.