Tenis

Simona Halep, înainte de Miami: "Vreau mai mult" » Ce spune despre rivalitatea cu Serena Williams

FOTO: www.miamiopen.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 March 2015

Simona Halep urmează să debuteze cel mai probabil vineri la turneul de la Miami.

Simona Halep a vorbit despre turneul de la Miami şi despre rivalitatea cu Serena Williams.

"Mă simt mai pregătită şi încrezătoare după ce am cîştigat un turneu Premier Mandatory, care este aproape ca un Grand Slam. Dar sînt încă departe. Visul meu este să cîştig un Grand Slam.

Nu sînt tînără. Sînt deja bătrînă şi sînt obişnuită să fiu în top. Am deja un an acolo. Am experienţă şi mă simt pregătită să joc cu oricine la orice turneu.

Serena Williams este o jucătoare foarte puternică. Este o mare campioană şi este sus de mulţi ani. Ştie cum să gestioneze orice situaţie. O admir foarte mult şi am învăţat multe lucruri de la ea. Vreau să joc împotriva ei de multe ori, deoarece aşa devin mai puternică", a spus Halep potrivit Mediafax, care citează Reuters.

Românca a rememorat prestaţia ei de la Indian Wells şi a vorbit despre problemele din finala cu Jelena Jankovici.

"Am început slab meciul cu Jankovici pentru că nu am jucat semifinala şi mi-a fost greu să intru direct în finală. Am fost lentă în joc şi nu am simţit bine mingea. Nu am jucat un tenis perfect, dar am avut un spirit de luptă foarte mare", a spus Halep într-un interviu pentru DigiSport.

Halep despre:

- planurile pe 2015: "Este un început de an foarte bun. Am ajuns în sferturi la Australian Open şi am cîştigat trei turnee, iar unul este foarte important. Îmi doresc mai mult şi vreau să ajung la un nivel cît mai înalt, muncesc zi de zi pentru asta"

- ce face într-o zi cînd nu joacă tenis: "Dacă nu am meci, mă relaxez prin oraş şi încerc să nu mă gîndesc la ce am de făcut a doua zi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.