Altele

EXCLUSIV Clujul dă clasă Bucureştiului cu sala de 16 milioane de euro » 7.000 de locuri, multe evenimente, profit operaţional pentru primărie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 martie 2015

7.227 de locuri are cea mai mare sală din ţară # A costat 70 de milioane de lei şi scoate un profit lunar de 30.000 de lei # S-a umplut prima dată la un eveniment sportiv la "Trofeul Carpaţi" la handbal feminin # 38.000 de metri pătraţi reprezintă spaţiul desfăşurat al sălii a cărei construcţie a durat patru ani

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi abordează pe două pagini încă o realitate cruntă: România are o singură sală prezentabilă, Sala Polivalentă din Cluj, dar şi aceea cu o capacitate redusă faţă de de ce au vecinii Ungaria, Bulgaria, Serbia sau Ucraina!


Ionuţ Rusu, administratorul sălii, a citit din presă faptul că Europeanul de gimnastică din 2017 se va organiza în România.

"Am văzut că Bucureştiul e gazda, dar că în cazul în care sala de acolo nu va fi gata, o să se mute la Cluj. Noi sîntem pregătiţi, putem asigura cele mai bune condiţii", declară Rusu.

De asemenea, oficialii clujeni aşteaptă şi echipa FedCup a României la Cluj-Napoca. "Simona Halep e foarte iubită, iar sala oferă cele mai bune condiţii. Aşteptăm federaţia de tenis doar să ne dea un semn", a spus oficialul sălii.

Dar ce se întîmplă în Bucureşti? Afli totul despre Sala Polivalentă din Cluj din ziar, dar şi despre situaţia în care se regăseşte capitala. Articolul este EXCLUSIV PRINT, dar mai poate fi citit descărcînd ziarul de pe platforma Gazeta Digitală!



Tot în Gazeta Digitală ai alte articole excelente de parcurs:

Liga 1 se schimbă! Ghid complet » Cum va arăta campionatul românesc din vară: 7 modificări importante

Steaua e protejată de Ligă în scandalul Dodel, în care căpitanul roş-albaştrilor a scuipat suporterii!

Clasament surprinzător al celor mai buni dribleri din Ghencea după plecarea lui Sînmărtean » În cine stă fantezia Stelei

Maxim e uimit de felul în care cluburile în insolvenţă tratează fotbaliştii din L1: "E absurd să păcăleşti jucătorii!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.