Liga 1

Firma portugheză de impresariat care a cerut insolvenţa Astrei ameninţă: "Nu scapă!"

Yazalde a jucat la Astra în sezonul 2013-2014, înscriind 7 goluri în 31 de partide

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lusitanii punctează că, "deşi şi-a proclamat capacitatea deplină de plată în presă, FC Astra a preferat să conteste aproape orice în instanţă, mai puţin prezumţia ce planează asupra sa".

Astra e al 8-lea club din L1 care ar putea intra în insolvenţă. Asta susţin apropiaţii firmei portugheze care a cerut începerea procedurii la clubul giurgiuvean, proces care a avut deja un termen la Tribunalul Giurgiu.

"Deşi în media şi-a proclamat capacitatea deplină de platǎ, în instanţă FC Astra Giurgiu a preferat să conteste aproape orice, mai puţin prezumţia de insolvenţă ce planează asupra sa", afirmă vocile din apropierea lusitanilor de la Onsoccer International.

"N-au făcut decît contestaţii"
Sursele detaliază: "în ciuda faptului că puteau demonstra, pur şi simplu, că dispun de fonduri suficiente, reprezentanţii clubului au preferat, la şedinţa de judecatǎ de la Tribunalul Giurgiu, să conteste calitatea de reprezentant a avocatului impresarilor portughezi care cer insolvenţa clubului ori semnătura domnului Dinu Gheorghe".

În plus, susţin acestea, "portughezii sînt de părere că această amînare nu face decît să mai dea o gură de oxigen clubului, dar că insolvenţa este iminentă". Tribunalul Giurgiu a fixat un nou termen de judecată pe 31 martie.

2 fotbalişti, Yazalde şi Pinto, sînt motivul pentru care impresarii cer insolvenţa Astrei: vor să recupereze comisioanele din intermedierea transferurilor lor

"Acest lucru nu impune îngrijorare pentru Astra, deoarece speţa se întemeiază pe o stare de fapt care nu justifică această cerere! Sumele solicitate nu sînt certe, lichide şi exigibile" (Comunicat al clubului Astra, 17 martie)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.