Liga 1

Joacă pentru a fi vînduţi » Cum l-a convins Flavius Stoican pe Ionuţ Negoiţă să îi primească în lot pe cei trei indezirabili

Lazăr a marcat de 4 ori în acest sezon, în 22 de apariții în toate competițiile // Foto: Alex Nicodim

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoican i-a propus lui Negoiţă să fie reprimiţi în lot cei trei jucători indezirabili, Bărboianu, Lazăr şi Matei.

Antrenorul "cîinilor" face tot ce poate ca să redreseze echipa şi în special atmosfera din vestiar. După mai multe discuţii avute cu fiecare fotbalist în parte, pentru a-i scoate din blocajul psihic, Flavius Stoican a avut o discuţie şi cu Ionuţ Negoiţă în legătură cu cei trei fotbalişti pe care patronul a ordonat să fie trimişi la echipa a doua, iar antrenorul s-a conformat şi nu i-a inclus în lot pentru meciul cu FC Braşov.

Conform unor surse autorizate, Flavius i-ar fi spus lui Negoiţă că are neapărată nevoie de Ştefan Bărboianu, 27 de ani, de Valentin Lazăr, 25 de ani, şi de Cosmin Matei, 23 de ani, şi că este sigur că îi poate remonta astfel încît să aibă evoluţii bune, aşa cum au fost cele de sezonul trecut. Mai mult, Stoican i-ar fi spus finanţatorului că jucătorii pot fi nişte produse bune de "export" în vară, cu condiţia să joace cît mai des.

După această discuţie, Negoiţă pare să fi revenit la gînduri mai bune în privinţa celor trei şi este posibil ca aceştia să revină în echipa alb-roşie chiar sîmbătă, în amicalul cu Debrecen.

"Nu este plăcută situaţia în care se află Dinamo, dar nu este chiar atît de grav pentru că eu cred că Stoican îi poate remonta pe jucători. Trebuie să îi acordăm puţin timp lui Flavius pentru că au venit foarte mulţi fotbalişti în iarnă" (Florin Bratu, antrenor Dinamo II)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.