Tenis

A fost afişată ora la care începe meciul Halep - Vaidisova, din turul 2 de la Miami » Cehoaica se teme de sportiva noastră

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 martie 2015

Simona Halep va juca mîine în turul 2 de la Miami împotriva cehoaicei Nicole Vaidisova. Partida a fost programată de la ora 17:00, pe terenul central, şi va fi liveTEXT pe GSP.ro. Turneul e transmis la noi de DolceSport.
Cehoaica de 25 de ani a eliminat-o în turul 1 pe Timea Babos, scor 6-1, 7-6. Vaidisova ocupă în prezent locul 328 în clasamentul WTA.

Cel mai important site de profil, tennis.com, a prefaţat turneul şi a scris despre şansele numărului 3 WTA: "Simona Halep a avut ceva probleme fizice după finala cîştigată la Indian Wells, dar e pregătită să continue seria victoriilor!".

"Nu am jucat niciodată împotriva ei. Nu era în circuit cînd jucam eu. Are un sezon extraordinar şi este o jucătoare extraordinară. O să ies pe teren şi o să fac tot ce pot pentru a cîştiga. Sper că va fi un meci bun", a declarat Vaidisova despre acest meci.

Cehoaica a fost numărul 7 WTA, cînd avea 18 ani, iar în 2010 s-a retras din activitate acuzînd lipsa motivaţiei. Vaidisova a revenit în circuit în 2014.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.