Liga 1

EXCLUSIV CFR Cluj a primit cea mai bună veste » TAS i-a anunţat în urmă cu cîteva minute! Primele două transferuri + ce se întîmplă cu depunctarea

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 27 martie 2015

CFR Cluj a primit astăzi un nou răspuns după ce în urmă cu mai bine de două săptămîni depuseseră o nouă cerere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne prin care a solicitat dreptul de a face transferuri. Ardelenii au primit în cele din urmă răspuns favorabil!

Principalul argument al celor de la CFR Cluj prin care i-au convins pe cei de la TAS să aibă dreptul de a face transferuri a fost legat de faptul că fără jucători noi, echipa era condamnată la retrogradare. Astfel, clubul va pierde banii din drepturile TV, care asigură o bună parte din buget, iar clubul putea intra în faliment.

Fac primele transferuri
După aflarea deciziei de la Lausanne, clujeni vor legitima doi jucători Plamen Krumov şi Andrei Tînc, ambii liber de contract. Tînc a jucat ultima dată pentru Rapid, dar a mai evoluat şi pentru Bihor Oradea, Voinţa Sibiu, UTA Arad şi Arieşul Turda. Fundaşul de 30 de ani este cotat la 350.000 de euro pe siteul de specialitate transfermakt.de. În schimb, bulgarul Krumov are 29 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş, valorea de piaţă a acestuia fiind de 700.000 de euro.

Rămîn tot pe ultimul loc
CFR rămîne momentan pe ultimul loc în Liga 1 cu 12 puncte şi speră să-şi primească restul de puncte în maximum două luni! Sancţiunea de 24 de puncte penalizare dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie a fost cauzată de neplata salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

"Cele 24 de puncte le  vom lua săptămîna viitoare şi probabil ni se va ridica şi interdicţia de a face transferuri. Dacă am fi cîştigat astăzi eram la şase puncte de Steaua şi ne băteam la titlu"
Eugen Trică, după meciul cu Steaua din Ghencea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.