Amicale

GALERIE FOTO FC Botoşani, înfrîngere în amicalul cu Sheriff Tiraspol, scor 1-2 » Românii vor avea şansa revanşei în următoarea pauză competiţională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 March 2015

FC Botoşani a pierdut amicalul cu Sheriff Tiraspol, formaţie care se luptă la titlu în Moldova cu Dacia Chişinău şi Milsami Orhei, scor 1-2. 
Sheriff este cea mai atipică formaţie din Moldova, lucru foarte uşor de remarcat şi la acest meci, în care a evoluat un singur jucător moldovean. Scorul a fost deschis de brazilianul Ricardinho în minutul 19. Atacantul este şi golegheterul campionatului, cu 16 reuşite.

Vaşvari a egalat în minutul 37, însă Botoşani avea să piardă după reuşita celuilalt atacant brazilian al lui Sheriff, Juninho Potiguar, care a înscris în minutul 74.

În acest meci au jucat Mateo Susici şi Aitor Monroy, foşti jucători la CFR Cluj acum la Sheriff. Primul a avut o evoluţie solidă, în timp ce al doilea s-a precipitat în multe momente, fiind printre cei mai slabi oameni ai gazdelor.

Partida s-a disputat pe al doilea teren din complexul lui Sheriff, acolo unde îşi joacă meciurile de pe teren propriu FC Tiraspol. Cele două formaţii se vor mai întîlni o dată, în următoarea pauză competiţională, cînd Sheriff se va deplasa la Botoşani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.