EURO 2016

VIDEO şi FOTO Meci abandonat în preliminariile Euro 2016 » Incidente grave provocate de suporteri în Muntenegru - Rusia

Articol de Ioana Mihalcea  —  Saturday, 28 March 2015

Meciul dintre Muntenegru şi Rusia a fost întrerupt mai mult de 30 de minute, după ce fanii gazdelor au aruncat cu o torţă în portarul advers, în secunda 30, apoi a fost abandonat definitiv în minutul 67, la 0-0.

Igor Akinfeev, 28 de ani, goalkeeperul Rusiei şi al lui ŢSKA Moscova, a căzut imediat la pămînt şi a avut nevoie de intervenţia medicilor, fiind lovit foarte serios. A fost scos apoi pe targă, iar arbitrul a considerat că meciul de la Podgorica nu mai poate continua, aşa că a făcut semn celor două echipe să părăsească terenul.

Meciul care contează pentru Grupa G de calificare la Euro 2016 a fost suspendat timp de jumătate de oră, după care s-a reluat cu Yuriy Lodygin în locul lui Akinfeev.

În minutul 67, după ce Shirokov a ratat un penalty, s-a creat o nouă nebunie generală. Fanii gazdelor au început să arunce cu obiecte în teren, inclusiv torţe, jucătorii şi staff-urile celor două echipe s-au luat la bătaie, iar arbitrul a declarat meciul abandonat. Nu este clar încă dacă Rusia va cîştiga sau nu la "masa verde".






Rezultate din preliminarii de vineri seară:

Macedonia - Belarus 1-2

Liechtenstein - Austria 0-5

Moldova - Suedia 0-2

Slovacia - Luxemburg 3-0

Slovenia - San Marino 6-0

Spania - Ucraina 1-0

Elveţia - Estonia 3-0

Anglia - Lituania 4-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.