Amicale

L-a umilit din nou! » Costel Gâlcă nu l-a folosit titular pe Alexandru Bourceanu nici în amicalul cu Farul

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alex Bourceanu nu a fost titular nici în amicalul cu Farul de la Constanţa, deşi din lotul campioanei au lipsit mai mulţi jucători convocaţi la "naţionale".

După scandalul pe care l-a avut la Tg. Jiu cu antrenorul Costel Gâlcă, Alexandru Bourceanu nu se mai află în graţiile tehnicianului, chiar dacă cei doi au venit împreună la o conferinţă de presă ca să arate că nu s-a întîmplat nimic.

"Gladiatorul" a fost umilit de către antrenor chiar şi înaintea meciului cu Viitorul, atunci cînd a fost anunţat de faţă cu presa că nu va face parte din lot.

Chiar dacă de atunci au trecut mai bine de două săptămîni, Bourceanu a fost ţinut din nou pe banca de rezerve a Stelei în amicalul cîştigat cu Farul, 2-1, deşi de pe teren lipseau nouă jucători de bază ai echipei!

Gâlcă a preferat să-i folosească la mijloc pe Neagu şi Filip, iar pe Bourceanu să-l trimită pe teren abia după pauză, în locul lui Enceanu. Întrebat la final de evoluţia mijlocaşului de 29 de ani şi dacă va fi folosit mai mult pe viitor, Gâlcă a evitat răspunsul: "V-am spus că mai avem multe meciuri pînă la final şi-avem nevoie de toţi jucătorii".

Despre amicalul cu Farul, tehnicianul a punctat: "A fost un joc solicitant pentru că am jucat pe un teren foarte greu. Am fost mulţumit de toată lumea, am făcut un joc bun. Cred că jucătorii care au intrat au arătat o altă faţă decît în Cupa Ligii cu Astra".

"Avem nevoie de cît mai mulţi spectatori la meciul din Cupa României cu Petrolul. Am suferit serios la acest capitol anul ăsta. Fanii trebuie să fie alături de noi pentru că Steaua este cea actuală!" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

Farul - Steaua 1-2
Au marcat: Enciu (30-pen) / Ţucudean (33 -pen), N. Stanciu (49)

Steaua: Niţă (Dobre, 89) - Rîpă (Luchin, 62), Tamaş (Pham, 59), Toşca, Guilherme (Latovlevici, 46) - I. Neagu, L. Filip - G. Iancu, Vîlceanu (Constantinescu, 75), Enceanu (Bourceanu, 46) - Ţucudean (N. Stanciu, 46)
Spectatori: 200

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.