Amicale

Liderii lui Dinamo s-au făcut nevăzuţi » "Cîinii" l-au trimis pe cel mai tînăr fotbalist din lot să dea explicaţii după 0-6 cu Debrecen!

Foto: dvsc.hu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 martie 2015

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul amical cu Debrecen, scor 0-6, iar singurul jucător pe care "cîinii" l-au trimis la interviuri a fost cel mai tînăr fotbalist din lot, Patrick Petre, 17 ani.
Mijlocaşul a jucat doar 25 de minute în meciul cu Debrecen, dar a încercat să explice eşecul cu formaţia maghiară. "A fost un rezultat umilitor. Sper să trecem cît mai repede peste această perioadă grea. Nu trebuie să dăm vina pe oboseală, chiar dacă am făcut antrenamente fizice toată săptămîna.

Cer scuze fanilor pentru acest rezultat. Flavius Stoican este supărat. E o problemă de atitudine pe care sperăm să o rezolvăm cît mai repede. N-avem nici o scuză pentru ce s-a întîmplat azi", a spus Petre Jr la Digisport.

"E păcat ce se întîmplă, cu atît mai mult cu cît Patrick a venit şi a vorbit, nu trebuia să facă el acest lucru. Sînt jucători reprezentativi în lot, cu state vechi. Aşa cum la victorii ştiu să se bucure, trebuie să-şi asume astfel de eşecuri care fac parte din viaţă, din fotbal"
Florin Bratu, antrenor Dinamo 2, la Digi

"Ce să facă Patrick, sărăcuţul? Dacă pe el l-au trimis la înaintare asta spune tot!"
Giani Kiriţă, ex-căpitan Dinamo, la Digi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.