Liga 1

EXCLUSIV Jucător din Liga 1, idol pentru un fotbalist din Premier League: "Eu sînt modelul lui"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 March 2015

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi puteţi citi un interviu în exclusivitate cu jucătorul Petrolului, Mohamed Tchite. Atacantul a vorbit, printre altele, despre cum a fost luat drept exemplu de tînărul Romelu Lukaku, actualul jucător al lui Everton şi fostul fotbalist al lui Chelsea, în vîrstă de 21 de ani.
Tchite, 31 de ani a fost coleg în Belgia cu mulţi dintre jucătorii exponenţiali ai Belgiei: "Sînt amic cu Witsel, Defour, Kompany, Fellaini, Lukaku. Alături de primii doi am cîştigat Cupa Belgiei în 2011, cu Standard, iar Lukaku a spus în dese rînduri în presă că eu sînt modelul preferat de atacant. E o ţară mică, unde era uşor să ne cunoaştem între noi".

Continuarea interviului cu Tchite o puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi sau în Gazeta Digitală. Fotbalistul Petrolului a mai dezvăluit cum a reacţionat cînd s-a aruncat cu o banană spre el, dar şi care a fost cel mai greu adversar pe care l-a avut de-a lungul carierei.

Alte subiecte exclusiv print din ediţia de azi:

✓Lui Arlauskis i-a ieşit planul! Strategia secretă a lituanianului, pusă la cale cînd a semnat cu Steaua, a fost un real succes

Ce maşini au steliştii » Căpitanul Tănase e cel mai tare din parcare

Dialog emoţionant cu atacantul Petrolului, Tchite: "Vreau să uit ororile războiului trăite în copilărie!"

Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.