Liga 1

Presiunea îl mănîncă » Motivele evoluţiei tot mai slabe ale lui Ionuţ Nedelcearu

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dorit de Sampdoria, erodat de o accidentare, Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, capotează în tot mai multe meciuri.

Ar fi trebuit să fie primăvara lui Ionuţ Nedelcearu. Mai ales că a avut prim-planul la titularizare, în tendinţa clubului de a-l face mare pentru un transfer la Sampdoria, în vară, italienii dorind să facă în mercato tranzacţia.

Fundaşul de 18 ani nu a fost adus în Il Calcio în iarnă, spre a fi dat la formaţia Primavera a genovezilor, însă afacerea poate pica definitiv. Anul 2015 n-a fost deloc bun pentru tînărul considerat de viitor al "cîinilor". Erorile sale s-au înmulţit, iar presiunea din anumite partide pare să-l erodeze mai mult decît o accidentare ce-l macină în această primăvară.

În toamnă, s-a văzut lipsa experienţei în Giuleşti, cînd a luat cartonaş roşu în start, la 3-0 cu Rapid, acum Nede pare dintr-un film mut. Nici în amicale n-a strălucit, chiar dacă s-a trecut peste acel 1-7 cu danezii.

Nici în meciurile oficiale nu are mai multă eficienţă. N-a ratat nici 0-3 cu Steaua, în octombrie, 1-6 cu Astra, în decembrie, a prins şi-n primăvară dubla cu Pandurii în Cupa Ligii, 1-2 şi 1-3.

5,13 este media notelor gsp primite de Nedelcearu în acest sezon. Doar Durimel are o medie mai mică în lotul dinamoviştilor: 5,10

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.