Tenis

Simona Halep, tot mai sigură de propriile forţe! » Cum o descrie pe adversara din "optimile" de la Miami

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 March 2015

Simona Halep s-a calificat în turul 4 la Miami după ce a învins-o greu pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5. Sportiva noastră a vorbit despre acest meci, dar şi despre Flavia Pennetta, adversara din turul următor. 

”N-a fost deloc uşor meciul. Nu joc tenis la cel mai bun nivel al meu, dar am încredere foarte mare în mine, în mentalul meu şi asta mă motivează să câştig meciurile.

Camila este o jucătoare dificilă, care loveşte mingea repede şi foarte puternic. Am vrut doar să mă adaptez la stilul ei şi să fiu agresivă. Am încercat să fac totul ca să cîştig, dar gândul meu este progresez cât mai mult în joc.

N-am simţit foarte mult căldura, a fost o zi normală, mult mai bine ca în primul meci. A fost o atmosferă deosebită în teren.

Înseamnă mult această calificare, mai ales că vin după cel mai mare turneu cîştigat din cariera mea, simt un pic oboseala, dar este normal pentru că au fost destule partide în ultima vreme şi dificile pe deasupra", a spus Halep pentru DigiSport.

...despre meciul cu Flavia Pennetta: "Cu Pennetta am jucat acum mulţi ani. Este o jucătoare bună, agresivă, loveşte destul de drept, o să fie un meci greu, dar am încredere ca pot să-mi fac treaba bine pe teren.

Cît despre public, mă simt deosebit deosebit pentru că văd cîţi oameni vin să mă susţin, mă încurajează la fiecare meci, îmi strigă numele, fac o atmosferă deosebită. Asta mă face să mă simt ca acasă oriunde joc", a mai zis Simona.

Simona o va întîlni marţi dimineaţa, nu înainte de ora 04:00, pe Flavia Pennetta. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro şi televizat de Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.