Liga 1

Reacţie oficială » Steaua a răspuns după ce Cristi Tănase a fost huiduit la meciul naţionalei de la Ploieşti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 martie 2015

Naţionala României a învins greu Insulele Feroe la Ploieşti, scor 1-0, iar unul dintre oamenii importanţi ai Stelei, Cristi Tănase, a fost doar pe bancă şi a intrat în minutul 60 în locul lui Raul Rusescu.
La introducerea sa pe teren, dar şi în timpul partidei, mijlocaşul a fost huiduit şi apostrofat, lucru ce nu le-a picat prea bine oficialilor roş-albaştri.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a consideră că nu a fost normală atitudinea fanilor prezenţi pe arena "Ilie Oană".

"Stăteam de vorbă cu unul dintre vechii jucători. În momentul în care un jucător e mai putin aplaudat sau chiar e huiduit, el nu ar trebui să se simtă afectat, pentru că şi asta face parte din joc. Îmi pare rău că e vorba de jucătorii din echipa naţională.

Acolo nu era vorba de Cristian Tănase de la Steaua Bucureşti, ci Cristian Tănase jucătorul emblematic care ajută echipa naţională. Să ai un meci al echipei naţionale, chiar dacă e cu Feroe şi să nu-ţi încurajezi jucătorii, ba din contră, să-i admonestezi sau să-i înjuri, nu ar trebui să facă parte din spectacolul sportiv", a declarat Argăseală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.