Nationala

Zoltan Kovacs a comentat incidentul cu Ianis Hagi: "Erau cîţiva jucători care lăsau de dorit! Cînd spui «nimic», în engleză, înseamnă că nu ai realizat ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 martie 2015

Gazeta Sporturilor a publicat în exclusivitate un incident petrecut la naţionala de sub 17 ani a României, cînd Zoltan Kovacs, l-a criticat pe Ianis Hagi.

Kovacs a comentat acest incident şi a vorbit despre modul în care a vorbit cu jucătorii naţionalei.

"Ştiam că ne va fi greu la turneul din Anglia. Uneori trebuie să fim puţin 
mai duri şi să avem intervenţii mai dure către jucători. În grup erau cîţiva fotbalişti al căror comportament lăsa de dorit. Cînd adolescenţii nu se comportă aşa cum trebuie, eu sînt acolo pentru a corecta comportamentul lor. Cînd vorbeşti cu un copil, trebuie să îl înţelegi, dar şi el trebuie să înţeleagă că nu e un joc şi că reprezintă ţara, Federaţia şi familia.

Cînd spui «nimic», în engleză, înseamă nu ai realizat ceva, că încă nu ai obţinut rezultate. Realitatea este că jucătorii încă nu au demonstrat nimic în România. Lui Ianis i-am zis că nu contează numele, ci copilul. El este într-un punct crucial al carierei.

Eu sînt responsabil pentru toţi jucătorii, indiferent de unde vin. Nu există nici un jucător privilegiat.

În România sînt foarte mulţi jucători talentaţi, dar nu sînt bani pentru a avea cele mai bune condiţii. Dacă nu lucrăm puternic la mentalitate, nu putem avea rezultate.

Cînd am venit ştiam că va fi un drum lung. În România, marea greşeală este că rezultatul muncii se ia în considerare doar după scorul meciurilor. Noi avem un proiect pe mai mulţi ani", a spus Zoltan Kovacs la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.