Liga 1

Revine numărul 1 » E prima opţiune pentru Flavius Stoican în meciul cu FC Botoşani!

În acest moment, Traian Marc are cea mai mare medie a notelor gsp din lot: 6,13

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Traian Marc, 32 de ani, este prima opţiune pentru postul de titular vineri, contra botoşănenilor. Titularul din toamnă al ”cîinilor” n-a fost folosit deloc pînă acum de către Teja şi Stoican, dar e pregătit să-şi reia locul între buturi.

Dinamo a început să ia gol după gol. După primele două etape din primăvară, în care "cîinii", cu Kiko Naumovski titular, au avut poarta neperforată, roş-albii au bifat meciuri în care apărarea a cedat. O dată, de două ori, de trei ori chiar, în două meciuri de campionat, de 6 ori, în amicalul de la Debrecen.

Una dintre măsurile pe care Stoican a plănuit să le pună în practică, în perspectiva partidei de vineri cu FC Botoşani, este titularizarea lui Traian Marc între buturile roş-albilor. Portarul de 32 de ani a stat numai pe banca de rezerve în primele 8 meciuri ale primăverii. Sau chiar a fost exilat în tribună.

Marc n-a făcut scandal, deşi a fost titular în tur şi providenţial pe final de sezon. Flavius are încredere în Traian, chiar dacă, de la revenirea sa, a mizat doar pe Naumovski. Însă acum vrea să-i dea o şansă braşoveanului.

25 de goluri a încasat Traian Marc în toamnă, în 17 meciuri

10 goluri a încasat Naumovski în primăvară în 7 partide în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.