Handbal

Sportul constănţean, la un pas de dezastru: "Clubul nostru e într-o situaţie imposibilă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 31 March 2015

Sportul constănţean are din ce în ce mai multe probleme. Echipa de handbal CSU Neptun e la un pas de desfiinţare. Jucătoarele au ajuns la capătul răbdării şi au refuzat să se antreneze în această dimineaţă.

"Decizia consilierilor judeţeni de a retrage de pe ordinea de zi proiectele care vizau finanţarea echipei, din cauza lipsei normelor de aplicare a legii sportului sau a incompetenţei, nu ştiu a cui, a consilierilor sau a celor de la minister, pune clubul nostru într-o situaţie imposibilă”, a declarat antrenorul Ion Crăciun pentru sportsudest.ro.

Sursa citată mai informează că Ion Crăciun a purtat o discuţie cu preşedintele clubului, Cornel Panait, cu speranţa că se va gasi o soluţie: "Din păcate, UMC-ul (n.r.: unul dintre finanţatorii echipei, alături de Consiliul Judeţean Constanţa) nu are posibilitatea de a oferi decît finanţare pentru desfăşurarea competiţiei, banii pentru plata salariilor venind din partea CJC. În lipsa acestora, ne aflăm într-o situaţie ce pare fără de ieşire", a explicat Ion Crăciun.

În opinia preşedintelui Cornel Panait, există două variante: prima, echipa se desfiinţează, a doua, fetele înţeleg situaţia şi aşteaptă să vină banii de la CJC. "Problema este că răbdarea fetelor a ajuns la capăt, iar perspectiva retragerii echipei în plin campionat pare singura şi cea mai dureroasă opţiune", a mai spus Ion Crăciun.

Retragerea lui CSU Neptun ar fi o nouă lovitură pentru sportul constănţean, după ce a rămas fără echipa de rugby, de 6 ori cîştigătoare a titlului de campioană a României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.