Campionate

VIDEO Mai tare decît orice reluare! » Xavi Hernandez a fost supus unui test rezervat cunoscătorilor » Rezultatele sînt fabuloase

Articol de Cristina Negrilă  —  Tuesday, 31 March 2015

"Bolnav" de fotbal, aşa îl descriu prietenii şi colegii pe Xavi Hernandez, legenda Barcelonei. Mijlocaşul a răspuns provocării site-ului oficial al clubului de a identifica anumite momente din mai multe meciuri pe care le-a disputat din 1998 pînă în prezent. 

Sînt peste 751 de partide adunate de Xavi în tricoul blau-grana.

Un meci şi sezonul în care s-a disputat. Aşa îi pun memoria la încercare cei de la fcbarcelona.es. Cu un iPad în faţă, pe care se derulează începutul unei acţiuni şi care este pusă pe pauză înainte de a se termina. Misiunea lui Xavi? Să spună cum se încheie faza respectivă şi cît a fost scorul. Cinci meciuri, cinci răspunsuri absolut perfecte! "Maqui", aşa cum îl strigă colegii, a făcut spectacol la fel ca pe teren.

El juego de Xavi: ¿Qué gol es este? by fcbarcelona

A doua provocare pentru Xavi a fost pus să spună cum se încheie 5 dintre assisturile sale ."Creierul" catalanilor demonstreză din nou că are o memorie incredibilă. Greşeşte un singur meci din cele 5 şi comentează cu umor: "Am făcut o mică greşeală. O greşeală tehnică".


El juego de Xavi: ¿Qué asistencia es esta? by fcbarcelona
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.