Cupa Romaniei

GALERIE FOTO Un singur stelist a lipsit de la antrenamentul de azi al lui Costel Gâlcă » Ce se întîmplă cu Giedrius Arlauskis

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 01 aprilie 2015

Echipa Stelei a avut azi antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Petrolul din manşa retur a semifinalelor Cupei României cu Petrolul.
Şedinţa de pregătire a avut loc pe Arena Naţională, unde gazonul arată extraordinar înaintea acestei confruntări.

Singurul care a lipsit a fost fundaşul central Fernando Varela, care a fost titular în meciul de aseară al naţionalei Capului Verde în victoria cu Portugalia, scor 2-0.

Giedrius Arlauskis a fost prezent la antrenament, însă a făcut doar alergări uşoare, fiind sigură absenţa lui dintre buturile roş-albaştrilor în partida de mîine. Cel mai probabil, Cojocaru îi va lua locul.

În jurul orei 12:30, Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, va face o conferinţă de presă în care va prezenta situaţia jucătorilor şi va vorbi despre jocul cu Petrolul.

Rămîi pe GSP.ro pentru primele declaraţii ale lui Costel Gâlcă.

Steaua şi Petrolul vor juca mîine manşa retur a semifinalelor Cupei României, după ce în tur rezultatul a fost 1-1. Partida va fi în direct de la ora 21:30, pe Pro tv şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.