Nationala

După Zoltan Kovac, Gică Hagi a mai găsit o ţintă la FRF: "Bogdan Vintilă e de vină!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gică nu a ezitat să-l înţepe şi pe fostul său colaborator de la Viitorul, Bogdan Vintilă, actualmente selecţioner la U17.

"Totul s-a schimbat cînd a preluat el «naţionala». Băieţii aveau o echipă care s-a calificat, stabiliseră relaţii de joc, nu e normal să dai peste cap lotul. Trebuie să înţeleagă că nu el a dus echipa la turneul final, ci jucătorii l-au dus pe el acolo!", a spus patronul Viitorului.

Hagi a pus eşecul "tricolorilor" în Anglia pe seama selecţionerului, care nu l-a introdus pe Ianis decît în momentul în care calificarea era deja compromisă: "Vintilă şi Kovac s-au dus la Ianis şi i-au spus că e o presiune mare şi că nu pot să-l titularizeze. Şi copilul a spus «Ce presiune?!». Vă daţi seama unde s-a ajuns?! Nu mai ştiau ce să-i zică, tot ca să nu joace... Aţi văzut rezultatele!".

Mîine se ia o decizie
Atît soarta lui Kovac, cît şi cea a lui Vintiă vor fi decise mîine în urma şedinţei Comisiei Tehnice, unde se vor analiza performanţele "naţionalei" U17 din turneul britanic. Evenimentele curente l-au făcut pe preşedintele Răzvan Burleanu să îşi anunţe prezenţa la întîlnirea cu staff-ul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.