Liga 1

VIDEO Pinalti italiano! Scenele de pe vremuri, cu Gheorghe Ştefan protestînd vehement, s-au repetat cu Massone în prim-plan la Ceahlăul - Viitorul 1-2

Articol de Cristian Prisacariu  —  Monday 6th of April 2015 12:00

Penalty-ul dictat de Dragoş Istrate în prelungiri l-a scos din minţi pe Angelo Massone. Și Ceahlăul - Viitorul s-a terminat cu scandal.

Patronul moldovenilor a intrat pe teren şi s-a repezit la arbitru ca să conteste decizia! Istrate l-a trimis în tribună pe italian, care a părăsit spaţiul tehnic abia după cîteva minute de aşteptare. Arbitrul se pregătea să suspende meciul de tot din cauza comportamentului pe care îl avea italianul, o intenţie de care îl înştiinţase pe Vlad Achim, căpitanul moldovenilor!

Click aici pentru VIDEO!

Doar O greşeală anti-Ceahlăul

Massone s-a dus pînă la urmă în afara terenului, dincolo de gardul împrejmuitor. În ciuda protestelor lui, reluările TV arată că Wellyson chiar l-a faultat pe Mitriţă, aşa că arbitrul a procedat corect. Istrate a greşit doar în prima repriză, cînd nu a văzut un henţ în careu al lui Ţîru, pentru care trebuia dictat, la 0-0, penalty în favoarea Ceahlăului. Primele două lovituri dictate pentru henţuri au fost însă judecate corect.

Italianul proprietar al nemţenilor a continuat scandalul după meci, cînd s-a întors pe teren şi s-a certat cu jucătorii Viitorului şi cu Ştefan Iovan, secundul lui Hagi. Gică a fost escortat de gardieni la ieşirea de pe gazon, ameninţat de atmosfera încinsă pe care o crease Massone.

13 goluriare Mitrea, cel mai bun marcator din Liga 1. Fundaș stînga, căpitanul Viitorului are 27 de ani și și-a petrecut prima parte a carierei în ligile inferioare, la Cîmpia Turzii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.