Liga 1

Schimbare la Rapid?! » Pustai pe făraș, Moraru are 3 variante, Șumudică e favorit!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 6th of April 2015 12:00

Patronul Valerii Moraru îi caută înlocuitor lui Cristi Pustai, nemulțumit că echipa nu progresează. Șumudică a plecat de la Chiajna și e favorit clar pentru banca din Giulești

Pustai trece rapid de la felicitările primite pentru rezultatele bune din 2015 pînă la granița demiterii! Valerii Moraru și-a manifestat nemulțumirea și la Cluj, imediat după eșecul cu U, 0-1. Iar ieri s-a apucat deja să caute înlocuitor pentru antrenor!

Șumi e gata

Fostul atacant al vișiniilor e prima variantă pentru Valerii și a devenit disponibil să revină în Giulești. Tensiunile dintre Șumudică și conducerea din Ilfov au cunoscut ieri episodul final: tehnicianul și-a mai criticat o dată șefii, a acuzat că este subminat. Și a fost demis, la o jumătate de oră după egalul cu Brașov, 1-1.

Moraru mai ia în calcul și alte nume, printre care Petre Grigoraș și Cristiano Bergodi, doar că italianul e prea scump. Patronul se grăbește să facă mutarea: i-a reproșat direct lui Pustai că Rapid arată rău, în ciuda investițiilor din iarnă, care au inclus achiziționarea unor fotbaliști străini plătiți cu salarii mult peste media campionatului.

"Eu nu am avut nici o discuţie cu domnul Moraru pe această temă. După meci am vorbit normal cu dînsul. Am pierdut un meci important, dar campionatul nu s-a încheiat. Nu se pune problema să fiu demis acum!"
Cristian Pustai, antrenor Rapid

11 punctea cîștigat Pustai cu Rapid în 7 etape. În tur, echipa cucerise tot atîtea puncte în 17 runde

Află numai din ediția tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor și de pe platforma Gazeta Digitală motivele pentru care Cristi Pustai nu mai este dorit în Giulești!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.