Liga 1

FOTO Noaptea stemele se fură. Ultrașii Științei, lovitură simbolică dată CraiOlguței » UPDATE Oficialii CS U au "reparat" furtul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 aprilie 2015

Ultrașii din Peluza Sud ai Universității Craiova s-au furișat azi-noapte pe arena Extensiv și s-au răzbunat pe rivala din oraș.

17:30

UPDATE Oficialii clubului au anulat "furtul" de emblemă pînă la ora meciului cu U Cluj. A fost pus un banner nou cu sigla cu leul în locul celei rupte.

Știre inițială:

Ei au capturat banner-ul uriaș pe care erau afișate 4 embleme din istoria Științei și au smuls bucata pe care era imprimată cea cu leul, siglă care îi aparține echipei lui Adrian Mititelu.

"Istoria voastra e doar un ordin comunist, a noastra un mit nemuritor!
Peluza SUD Craiova

PS: Stema folosita de catre primarie pe stadionul extensiv ... A DISPARUT !!", a fost anunțul postat de ultrași pe rețelele de socializare, alături de imaginile cu captura. (foto jos)


CS U Craiova a trebuit să se mute la începutul acestui an, iar primăria din Bănie i-a reamenajat arena din Parcul Romanescu. Banner-ul pus de municipalitate avea rolul de a masca o parte a stadionului pe care nu a fost construită tribună, acoperea jumătate dintr-o peluză și a "debutat" la meciul de pe teren propriu cu Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.