Liga 1

VIDEO CSU Craiova a ajuns la 19 meciuri fără eșec și la a treia partidă consecutivă fără gol primit, 3-0 cu U Cluj

Rocha a ajuns la 7 reușite în acest sezon, fiind golgeterul Științei // Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday 8th of April 2015 12:00

Conduși de magicienii Bawab și Nuno Rocha, oltenii continuă marșul ce se vrea a duce în Europa.

"Victoria Universității Craiova e cel mai frumos cadou". Un banner purtat la apariția pe gazon de către fotbaliștii în alb-albastru cu chipul lui Amza Pellea, care ieri ar fi împlinit 84 de ani. Nu mai este o noutate că oltenii au învins.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, pe U Cluj, o umbră palidă după eliminarea lui Ceppelini și după ce Castillion a fost blocat in extremis de către Acka. Cu ardelenii dispuși să încaseze pumn după pumn, cu apărarea lui U la pămînt, oltenii s-au distrat și-au smuls aplauze din partea fanilor.

Bawab și Nuno Rocha au demonstrat că au calitate. Goluri de fotbaliști cu legitimație. Cei doi sînt responsabili pentru ascensiunea pînă pe podium a juveților. Au fost providențiali, în special în primăvară, decizînd, individual sau în duo, multe dintre victoriile Craiovei.

Brandan, Tîrnăcop și ceilalți au fost pilonii pe care s-a construit o formație compactă, drept dovadă că Săndoi și Cârțu nu produc modificări în primul "11" decît atunci cînd vreun fotbalist e suspendat.

Aproape tot meciul în inferioritate

La o fază la mijlocul terenului, clujenii și-au jucat soarta meciului. Mai exact, Ceppelini a făcut-o. În minutul 9, Brandan a alunecat pe minge, iar uruguayanul l-a călcat pe genunchi! Arbitrul i-a acordat direct cartonaș roșu. Cârțu l-a contrat pe Ceppelini, în timp ce Falub s-a luat de Brandan.

30de goluri a marcat Bawab în Liga 1, fiind al 9-lea străin care atinge această cifră. Patru au fost înscrise în poarta lui U Cluj

"Vrem să ajungem și mai sus. La Tîrgu Mureș va fi un meci greu, dar noi vrem să continuăm seria invincibilă. Ceppelini a zis că n-a vrut să mă calce, OK, am încredere în el, însă intrarea a fost de «roșu»" (Pablo Brandan, mijlocaș CSU Craiova)

"Un rezultat aspru, din cauza eliminării din minutul 9, cînd s-a dat ușor cartonaș roșu. Avem un program infernal, totuși sper să ne salvăm" (Adrian Falub, antrenor U Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.