Liga 1

Flavius Stoican, după eșecul 0-1 în fața lui CSMS Iași: "Mie îmi dă de gîndit acest lucru" » Jucătorii sînt confuzi: "Ceva nu e în regulă. Nu găsim explicații"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 aprilie 2015

Dinamo a pierdut partida cu CSMS Iași din deplasare, scor 0-1, și a ajuns astfel la a 3-a înfrîngere în ultimele 4 meciuri oficiale. Flavius Stoican știe care sînt problemele echipei și speră să le rezolve pînă la meciul cu Rapid, din etapa viitoare. 

"Facem prea multe cadouri. Primim goluri din greșeli grave, în faze simple. Avem și neșansă, dar pînă la urmă șansa ține și cu cei puternici, iar noi nu dăm dovadă că am fi.

Important este să avem puțină șansă, pentru că ocazii avem. Nu reușim să introducem mingea în poartă. Mie îmi dă de gîndit acest lucru.

Mai mult mă deranjează că oferim prea repede mingea adversarilor. Aceste greșeli te fac să îți pierzi cumpătul. Jocul nu iese deloc așa cum ne dorim.

Mai contează faptul că s-au apărat în a doua repriză? Ei au cîștigat, au luat punctele, asta e. Lumea e nemulțumită, de asta mi se strigă demisia, totul depinde de noi să rezolvăm situația.

Sînt greșeli copilărești. Nu îmi pare rău că am revenit la Dinamo. Important este să trecem peste aceste momente. Meciul cu Rapid este deschis oricărui rezultat. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor.

Chiar dacă locurile din clasament nu arată asta, va fi un derby cu Rapid", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

"Ceva nu e în regulă. Nu știu ce trebuie făcut ca să ieșim din situația asta. Sîntem departe de ceea ce ne-am propus. Încercăm să spălăm din rușinea în care am ajuns"  Traian Marc

"Este extrem de dureroasă înfrîngerea asta. Mi-e foarte greu să vorbesc, nu știu ce se întîmplă, nu găsim explicații. Nu avem ce să facem, trebuie să muncim mai mult. Probabil că Iașiul ne-a bătut la atitudine"  Nicolae Grigore

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.