Tenis

Numele lui Ion Ţiriac apare într-un nou scandal în Spania! Suma uriaşă pe care o încasează pentru turneul de la Madrid: "Nu e un proiect de viitor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 April 2015

Unul dintre cei mai importanţi oameni din tenisul iberic a făcut cîteva dezvăluiri extrem de interesante în presa din Spania despre turneul de la Madrid organizat de Ion Ţiriac.

Albert Agusti, unul dintre organizatorii turneului de la Barcelona, a făcut publică suma pe care omul de afaceri român o încasează de la statul spaniol:

"La Barcelona noi avem alt model. Păi, la Madrid s-au cheltuit 180 de milioane de euro pentru se contrui complexul unde se joacă, iar Ţiriac încasează 9 milioane de euro pe an!

Eu sînt convins că va veni ziua în care un oraş va da mai mulţi bani şi turneul se va muta. Nu e un proiect de viitor şi nu ajută în nici un fel tenisul din Spania", Albert Augusti

Nu este primul scandal în care numele lui Ion Ţiriac apare. În urmă cu cîţiva ani au fost multe discuţii legate de faptul că statul spaniol i-ar fi plătit mulţi bani românului pentru a păstra turneul în ţară. Ancheta n-a dovedit însă nimic.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.