Liga 1

EXCLUSIV Scene incredibile în Giuleşti: "Un oficial al Rapidului a sărit să bată un fotbalist!". Reacția celui acuzat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 aprilie 2015

Momente tensionate în timpul şi la finalul meciului Rapid - ASA Tg. Mureş 1-2! Bogdan Tudor, cel care ocupă funcția de ofițer de presă al giuleștenilor, a sărit la bătaie în zona vestiarelor la finalul partidei pierdută de vişinii.

UPDATE 13:45

Eduard Stăncioiu a confirmat la DolceSport informaţia lansată în exclusivitate de GSP.RO:

"A fost un băiat un pic mai plinuţ care mi-a adresat nişte injurii, mi-a spus că ne întîlnim afară. N-a fost însă nici un conflict"

ŞTIREA INIŢIALĂ

Surse ale Gazetei susţin că Tudor l-a înjurat pe toată durata meciului pe portarul mureşenilor, Eduard Stăncioiu, iar după partidă a sărit să-l lovească pe goalkeeper!

"Bogdan Tudor a stat în spatele porţii apărate de Stăncioiu şi l-a înjurat mereu.

I-a adresat cuvinte grele atît lui, dar şi celor din familie. Stăncioiu nu a ripostat, chiar dacă angajatul clubului Rapid îl înjura non stop. În momentul în care cele două echipe au ajuns la vestiare, Tudor a continuat cu jignirile către jucătorii mureşenilor, ba a și vrut să-l lovească pe Stăncioiu!", au dezvăluit sursele GSP.

Mai mult, în timpul interviului pe care antrenorul oaspeţilor, Liviu Ciobotariu, îl acorda celor de la DigiSport şi Look TV, Bogdan Tudor a venit şi a început să ţipe la tehnician, arătîndu-i în acelaşi timp semne obsecene: "Băi, voi veniţi să ne furaţi pe noi cu arbitrii?! Ruşine, băi, nenorociţilor! Plecaţi acasă la voi!". Tudor a fost calmat cu greu de cei prezenţi în zona de flash interviu.

Contactat de GSP.RO, Bogdan Tudor, a comentat:

"Nu am sărit la bătaie în nici un moment. E adevărat că a existat un schimb mai dur de replici între mine şi Stăncioiu, dar doar atît. Le-am reproşat arbitrajul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.