Liga 1

Mureșenii sînt convinși că nu riscă penalizări în urma condamnărilor din dosarul ”Mită în Elicopter”: ”Sorin Țerbea nu figura în acte!”

Țerbea (alături de Avram) a murit în iulie 2013, în urma unui accident aviatic

Articol de Andrei Crăiţoiu, Sebastian Culea  —  Friday 10th of April 2015 12:00

”Nu avem ce să pățim, omul de afaceri nu avea nici o funcție”, explică oameni ce lucrează și acum pentru clubul ardelean.

Condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul "Mită în elicopter", Vasile Avram s-a prezentat ieri dimineață la poliția din Ilfov și a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Fostul șef al CCA a fost găsit vinovat că la partida FCM Tîrgu Mureș - U Cluj (0-2), din 2011, a primit 19.000 de euro de la Sorin Țerbea, presupus finanțator al echipei gazdă, cu scopul unui arbitraj favorabil.

Surse credibile din cadrul clubului ardelean susțin că Țerbea n-a deținut nici o funcție în cadrul clubului la momentul respectiv: "Țerbea băga bani la FCM, e adevărat. Dar nu figura în acte sub nici o funcție, nici măcar ca sponsor! Așa că acum nu riscăm nimic".

"S-a întîmplat demult"

O veste liniștitoare pentru ASA, continuatoarea FCM, vine și din partea șefului LPF, Gino Iorgulescu: "Aşa cum nici în instanţe nu se poate da ceva retroactiv, nu cred că ar fi cazul să aplicăm noi retroactiv nişte sancţiuni. S-a întîmplat cu ani în urmă".
Oficialii FRF nu au putut fi contactați pentru a exprima un punct de vedere.

"E un caz complicat, nu știu dacă domnul Țerbea deținea o funcție, dar din punctul meu de vedere ASA nu riscă absolut nimic" (Narcis Răducan, președinte ASA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.