Liga 1

VIDEO Lovitură de samurai » Nici în superioritate numerică Pandurii nu au reușit victoria cu Astra, 1-1

Cordoș a marcat aseară primul său gol din acest sezon al Ligii I

Articol de Adriana Brujan  —  Friday 10th of April 2015 12:00

În inferioritate din minutul 22, Astra a obținut o remiză pe terenul celor de la Pandurii după ce Takayuki a marcat pe final cu un șut năprasnic de la 18 metri.

Gorjenii credeau că și-au revenit după victoria obținută la Ploiești, în fața Petrolului, dar Astra le-a arătat că problema persistă. Echipa lui Edi Iordănescu alternează în continuare meciurile bune cu cele mai puțin reușite.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

Giurgiuvenii și-au complicat misiunea după ce Spătaru a fost eliminat, însă chiar și așa elevii lui Dorinel Munteanu au rămas periculoși. Fatai a părut că poate da oricînd lovitura, punînd presiune pe stoperii gazdă.

De partea cealaltă, Matulevicius a părut izolat în avanposturi, Nistor, Anton sau Răduț nereușind să-l găsească. Singura fază spectaculoasă a primei reprize a fost încercarea lui Budescu de a marca de la centrul terenului, dar Gliwa a reținut.

Gorjenii au ieșit de la vestiare mai deciși și mai creativi, după ce Iordănescu junior l-a aruncat în teren pe Eric. Brazilianul, deși încă plinuț, a pasat bine. Golul a venit din gheata lui, Cordoș a pus capul la o minge trimisă de sud-american, profitînd că Lung n-a ieșit pe centrare, și a deschis scorul (68). Roman putea dubla avantajul, dar a preferat o preluare în locul unui șut direct.

Chiar și așa, victoria părea asigurată. Takayuki n-a fost însă de acord. A egalat în minutul 87 cu un șut neverosimil de la 18 metri, fără nici o șansă pentru Gliwa.

"E un semnal de alarmă pentru echipa mea felul în care am fost arbitrați în ultima vreme. Am respectat și respect toți arbitrii, dar avem și noi o limită a răbdării, sînt la o secundă să plec din România. Oricum, vreau să îmi felicit echipa pentru felul în care a luptat"  (Dorinel Munteanu, antrenor Astra)

Plătesc sau îi depunctează!

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat că în cazul în care echipa giurgiuveană nu își va achita datoriile față de preparatorul fizic Matteo Spatafora, aceasta va fi depunctată. "Comisia a acordat termen în data de 29 aprilie 2015, dată la care Astra trebuie să prezinte dovada plății pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea". Clubul are 5 zile pentru a-și achita datoriile.

Roșu acordat ușor

În minutul 22, moldoveanul Dan Spătaru a intrat prin alunecare la Elton da Silva, iar decizia "centralului" Istvan Kovacs a fost fermă: eliminare! Reluările au demonstrat că intrarea mijlocașului a fost neregulamentară, însă se impunea maximum un cartonaș galben. Prin decizia luată, arbitrul i-a obligat pe oaspeți să evolueze cu un om în minus timp de 68 de minute.

20 de goluria marcat Takayuki în Liga 1, inclusiv reușita de aseară, în cele 7 sezoane pe care le-a bifat în tricoul Astrei

500 e numărulde goluri la care s-a ajuns în acest sezon, în Liga 1, cu cel înscris de Cordoș, în poarta lui Silviu Lung

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.