Liga 1

Dănciulescu trage un semnal de alarmă! E ultima șansă: "Lumea fuge de fotbal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 aprilie 2015

Managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, îl susține pe Falvius Stoican și nu crede că acesta ar putea pleca după derby-ul cu Rapid, chiar dacă rezultatul n-ar ieși așa cum se așteaptă toți dinamoviștii.

"Nu ştiu ce este la Rapid, dar la Dinamo eu nu cred că Flavius Stoican joacă cu sabia desupra capului. Este un meci pe care vrem să-l cîştigăm, dar dacă nu cîştigă nu cred că va pleca.

El a spus-o după partida de la Iaşi, probabil a vrut să-i motiveze în alt fel pe băieţi, dar nu cred că se pune problema de aşa ceva", a declarat Dănciulescu.

...despre derby: "Din punctul meu de vedere e un derby, pentru că Dinamo şi Rapid sînt branduri. Sper să fie un meci frumos. După ce că fotbalul este în scădere şi într-o pierdere de credibilitate, hai să ne agăţăm şi de acest meci să fie un derby, să facem ca lumea să vină din nou pe stadioane.

Pentru că lumea începe să fugă de fotbal, oamenii nu prea mai investesc şi e păcat. Numai noi putem să-i aducem înapoi pe toţi. Eu vreau să cred că şi pe teren acest meci a rămas un derby al fotbalului românesc.

Nici o echipă nu traversează o perioadă bună, şi ei şi noi avem probleme, acum vedeţi dumneavoastră care sînt mai morţi şi care mai răniţi. Eu sper ca mîine să ne ridicăm la nivelul unui derbi".

Partida Dinamo- Rapid se va disputa sîmbătă, de la ora 19.00, în direct la DigiSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.