Liga 1

EXCLUSIV Gigi se bagă din nou peste antrenor » Primul ordin pentru Gâlcă după eliberare: "Scoate-l din echipă!"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Florin Dincă  —  Saturday 11th of April 2015 12:00

Patronul i-a interzis lui Gâlcă, în dimineaţa meciului, să-l folosească pe Andrei Prepeliţă, care a refuzat şi ultima propunere a clubului de a-şi prelungi înţelegerea.

"Prepeliţă a fost răcit. Din cauza asta n-am putut să-l folosim, sper să-l recuperăm pînă la următorul meci". Aceasta a fost explicaţia pe care Costel Gâlcă a oferit-o la finalul meciului cu Petrolul, cînd a fost întrebat de ce a absentat Prepeliţă. Gazeta a aflat însă motivul real pentru care mijlocaşul n-a făcut parte din lotul de 18.

Gigi Becali a fost cel care a ordonat, chiar în ziua meciului, ca Prepeliţă să nu joace. "Gâlcă a fost sunat şi i s-a transmis că nu-l poate folosi pe Prepe fiindcă el a refuzat şi ultima propunere de a-şi prelungi contractul care expiră peste două luni. Gigi i-a telefonat lui Costel chiar în dimineaţa partidei", a dezvăluit cineva din anturajul antrenorului.

Prepeliţă intrase cu echipa în cantonament şi chiar se afla la hotelul unde au stat şi ceilalţi stelişti, însă după intervenţia patronului n-a mai fost păstrat.

E pentru a doua oară în 2015 cînd Prepeliţă e scos în decor de Becali. La derby-ul cu Rapid, Gâlcă a fost nevoit să renunţe şi la el, dar şi la Arlauskis. Ca şi acum, cu Petrolul, şi atunci, Steaua a pierdut pe teren propriu: 0-1.

Prepeliţă e unul dintre jucătorii care se află la final de contract şi care nu vor rămîne în Ghencea, alături de Arlauskis, Latovlevici, Bourceanu şi Rusescu.

6,30 e media notelor GSP ale lui Prepeliţă în acest campionat, fiind primul între jucătorii din actualul lot al Stelei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.