Diverse

Un nou condamnat din Dosarul Transferurilor a ieşit din puşcărie » Va petrece 5 zile acasă pentru bună purtare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 aprilie 2015

După ce George Copos a fost eliberat condiţionat din puşcărie, ieri în jurul prînzului un nou condamnat din Dosarul Transferurilor a fost anunţat că poate merge acasă.

Gică Popescu nu iese definitiv ca fostul patron al Rapidului, ci doar pentru 5 zile de permisie! După ce iniţial i se refuzase cererea de eliberare din penitenciarul Jilava, ieri în jurul prînzului Popescu a primit vestea cea mare din partea şefilor puşcăriei.

În vîrstă de 47 de ani, fostul căpitan al Barcelonei are şanse mari să iasă definitiv din puşcărie abia pe 1 octombrie. Acesta a avut un comportament exemplar în spatele gratiilor, a lucrat la atelierul de tîmplărie alături de Copos şi a scos la rîndul său o carte.

404 zilea petrecut Gică Popescu în spatele gratiilor, condamnat în "Dosarul Transferurilor" pe 4 martie 2013 la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare

Imediat după ce-a primit cele 5 zile libere, Gică Popescu a plecat de la penitenciarul Jilava şi s-a prezentat la sediul Inspectoratului Judeţean de poliţie Ilfov acolo unde va mai ajunge înainte de a se întoarce în arest.

Apoi, "Baciul" a plecat însoţit de un şofer la vila acestuia din Pipera, unde va petrece Paştele alături de familie. Ieri, mai multe personaje din lumea fotbalului l-au vizitat și au petrecut cîteva ore bune împreună.

"Nu trebuie să dai nici un ban ca să-l laşi pe Gică Popescu acasă. Sistemul ăsta trebuie să cadă, dacă nu, eu voi lupta pentru asta ca să-mi ajut semenii. Nu trebuie nici un ban ca să înţelegi că MM Stoica are un an şi două luni de puşcărie, c\nd el trebuia eliberat de mult"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.