Campionate

Un fotbalist al Barcelonei dă iar din casă: "Am simțit că Pique e reticent în ceea ce mă privește"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 aprilie 2015

E unul dintre jucătorii Barcelonei care nu se tem să spună ceea ce cred. Sinceritatea i-a făcut probleme, după ce, în urmă cu mai mult de două luni a confirmat cearta dintre tehnicianul Luis Enrique și Lionel Messi, de la un antrenament, lucru care nu le-a fost pe plac catalanilor, care încercaseră să ascundă tensiunile.

 "S-a întîmplat cînd am revenit din vacanță. Dintr-o dată, Leo și-a pierdut cumpătul după ce a fost faultat și nu s-a dat nimic, la un antrenament. Situația a devenit tensionată și s-au schimbat cîteva cuvinte mai dure între antrenor și Messi.  Astfel de situații apar peste tot, dar i s-a dat o importanță mai mare acesteia pentru că e vorba de Barcelona" Jeremy Mathieu, într-un interviu acordat pentru RMC, la sfîrșitul lui ianuarie 2015

Jeremy Mathieu a fost adus în vara lui 2014 la formația catalană, care a plătit pentru el 20 de milioane de euro Valenciei.

50 milioane €este clauza fixată de Barça pentru Mathieu

Mulți oameni din fotbal au fost de părere atunci că nu este un transfer potrivit pentru echipa blau-grana, dar, încet-încet, fundașul central francez de 31 de ani și-a cîștigat locul în echipă. Nu i-a fost ușor, după cum el însuși recunoaște. Nici colegii nu i-au simplificat adaptarea: "La început a fost greu, pentru că simțeam că Pique era reticent în privința mea.

După mai multe meciuri, s-a creat o conexiune între noi și acum cred că totul merge din ce în ce mai bine"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.