Liga 1

Rednic anunță că prelungește cu Petrolul și îi face praf pe Teixeira și Geraldo: "Nu am spus ce s-a întîmplat în cantonament"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 aprilie 2015

Mirecea Rednic a vorbit despre partida pierdută de Petrolul în această seară în fața Viitorului, scor 1-2, și a lămurit problema lipsei lui Teixeira și Geraldo.

"Am făcut un meci bun astăzi, dar ca și în celelalte trei meciuri pe care le-am pierdut acasă începem de la 0-1. Luăm goluri din faze fixe. Am avut o primă repriză bună, ne-am creat ocazii. Am primit al doilea gol dintr-o greșeală la mijlocul terenului. 

Nu am luat bătaie pentru că au lipsit Teixeira și Geraldo. Viitorul acestei echipe nu e cu cei doi. Eu mi-am prelungit contractul aici pentru încă un an. Nu e semnat, dar ne-am înțeles în mare. Cei doi jucători nu mai intră în proiectul meu pentru la anul. Eu n-am spus încă nimic din ce s-a întîmplat în cantonament. Din acest moment eu iau măsuri. Am luat această decizie cu Dan Capră. Le mulțumim pentru tot ce-au făcut pentru acest club, dar n-am nevoie de fotbaliști care iau cartonașe ca să nu mai joace în următorul meci"

Mircea Rednic, la Digisport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.